Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bisiklet park alanı eksik

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 18 Mart Spor Salonu çevresinde bir bisikletin dahi park edilebilecek alan olmaması vatandaşların tepkisini çekti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arazisi içerisinde yer alan 18 Mart Spor Salonu çevresinde bir bisikletin dahi park edebileceği bir alanın olmaması vatandaşın tepkisini çekti. Kentte spor yapan çok sayıda vatandaşın sıklıkla kullandığı 18 Mart Spor Salonu’nun önünde bisiklet park alanı bulunmuyor.

Kentte çok sayıda bisiklet kullanan vatandaş bulunuyor. Bisiklet kullanımının bir hayli fazla olduğu alanların başında okullar geliyor. Kentte hemen hemen her okulun bahçesinde bisiklet park alanları mevcut. Cevatpaşa Ortaokulu bisiklet kullanımının en yoğun olduğu okulların başında geliyor. Hal böle olunca bisikleti ile Spor Salonuna gelen vatandaşlar bisiklet park edecek alan bulamadı. Geçtiğimiz günlerde gazetemizde bu haber yer vermiştik. Aradan geçen yaklaşık bir aylık bir süreden sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bisikletlerle ilgili her hangi bir çalışma gözlenemedi. Vatandaşlar bir an evvel bu sorunun giderilmesini ve düzenli bir görüntünün oluşması yönünde görüş bildirdiler.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech