Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kedi maması tehlikesi

İstiklal Ortaokulu’nun Hasan Mevsuf

İstiklal Ortaokulu’nun Hasan Mevsuf Sokak tarafındaki duvarının üzerine, kediler için bırakılan kedi mamalarının öğrenciler tarafından yenildiği iddia ediliyor.

İstiklal Ortaokulu’nun Hasan Mevsuf Sokak’a bakan tarafındaki okul duvarlarının üzerine, mahalledeki kedilerin beslenmesi için bırakılan kedi mamalarının öğrenciler tarafından şeker zannedilerek yenildiği iddia edildi. Renkli ve şeker büyüklüğünde olan mamaların öğrenciler tarafından tüketildiği iddialı üzerine konuyla alakalı olarak Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğünden gazetemize açıklama yapıldı.

“BELEDİYE EKİPLERİNE BİLGİ VERİLDİ”

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlar belirtildi: “Okul Müdürü ile bu konuda görüşme sağlandı. Okul Müdürü konuyu Belediyeye ekiplerine iletmiş. Belediye çalışanları şimdi oradaki kedi mamalarını ve su kaplarını toplayacak ve bölgeyi temizleyecek. Öğrencilerden bu kedi mamalarını yiyerek rahatsızlanan yok. Bir sorun olarak görünmüyor. Bize intikal eden bir olay yok şu an. Belediye ekipleri de duvar üzerindeki kedi mamalarını ve öğrencilerin sağlığını tehlikeye atacak her şeyi temizleyecek.”

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; dilekçe yöntemiyle birime ulaşan herhangi bir talebin olmadığı yönünde… Birimden de bölgede bulunan zabıta birimlerinden de destek istenmiş olabileceği ve bu şekilde de alanın temizlenmiş olabileceği öğrenildi. Ancak bahsi geçen okul duvarında dün itibariyle hala kediler için duvar üzerine yiyecekler ve içecekler bırakıldığı görüldü.
Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech