Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz; “Engin’i yürekten kutluyoruz”

Çanakkale Ticaret Borsası heyeti

Çanakkale Ticaret Borsası heyeti istihdam şurası ve istihdam ödül törenine katıldı. ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz de istihdam ödülü alan İÇDAŞ’ın Genel Müdürü Bülend Engin’i yürekten kutladıklarını ifade etti.

İstihdam seferberliği kapsamında Ocak 2017’den bu yana istihdamlarını en fazla artıran iller, sektörler ve firmalar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. İş dünyası temsilcilerinin katıldığı törene Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Salamon Halyo ve Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan Borsa Heyeti katılım sağladı. Ödül Töreninde Konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa camiası olarak Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, “İş dünyası olarak ülkemize ve kendimize artık daha fazla güveniyoruz, cesaretle adım atıyoruz.” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB tarafından düzenlenen “İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni”ne katıldı. Konuşmasına, kalp krizi nedeniyle vefat eden İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’a Allah’tan rahmet dileyerek başlaşan Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefi yüksek koyduktan sonra kendilerine düşenin de çalışmak olduğunu vurguladı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Çok şükür hep birlikte, bir yıl boyunca büyük bir gayret gösterdik. Bu salonda iş dünyasının tüm paydaşları var. Allah emeğimizi zayi etmedi, bereketini de verdi. Böylece istihdamda tarihi bir başarı ortaya çıktı.” diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak istihdam konusunda “Bu iş olur” sloganıyla ulusal bir kampanya başlattıklarını hatırlatarak, bu seferberliğin milyonlarca insana iş ve aş sağladığını bildirdi.

ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz ise konuşmasında “İlimizden İÇDAŞ’ın da ödül alması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. İstihdama sağladıkları destekten dolayı Genel Müdürümüz Bülend Engin’i yürekten kutluyoruz” dedi.

Başkan Kaya Üzen; “Milli İstihdam Seferberliği çağrısını yaparak, iş dünyamızı harekete geçiren ve oluşturduğu sinerjiyle güçlü sonuçlar almamıza imkan sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, yaklaşık bir yıldır sürdürülen bu seferberlikteki tüm çalışmalarımıza destek olan Sayın TOBB Başbakanımıza ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Haber Merkezi

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech