Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kardeş Ağabeyini Öldürdü

Biga’ya bağlı Sarnıç Köyü’nde

Biga’ya bağlı Sarnıç Köyü’nde akli dengeleri yerinde olmadığı iddia edilen iki kardeşten Rüstem Yavaş (31), ağabeyi Mehmet Yavaş’ı (46) av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Olay dün akşam saat 17.00 sıralarında Biga ilçesine bağlı Sarnıç Köyü, Gökçesu Mahallesi’nde meydana geldi. 64 yaşındaki annesi Zeliha Yavaş ile yaşayan Rüstem Yavaş ve Mehmet Yavaş kardeşler, evlerinin bahçesindeki ahırda bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu Rüstem Yavaş, ağabeyi Mehmet Yavaş’ı av tüfeği ile iki el ateş ederek vurdu. Ağabey Mehmet Yavaş olay yerinde hayatını kaybederken, Rüstem Yavaş ağabeyinin cesedini ahırdan eve götürerek kendisini eve kilitledi. Olaya tanık olan vatandaşlar tarafından, anne Zeliha Yavaş’ın olayı görünce kendini sokağa attığı ve evde başka kimsenin bulunmadığı belirtildi.

Zanlı Evden Operasyonla Alındı

 

Silah seslerini duyan komşular jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, Rüstem Yavaş’ı teslim olmaya ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının yetersiz kalması sonucunda olay yerine Polis Özel Harekat ekipleri de çağırıldı. Ayrıca olay yerine ambulans, cenaze aracı ve itfaiye ekipleri de gönderildi. Yavaş’ın teslim olmaması üzerine olay yerindeki polis ekipleri  evin içine göz yaşartıcı bomba attı. Düzenlenen operasyonda zanlı kendini kitlediği evden sağ olarak çıkarılarak gözaltına alındı. Kardeşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Mehmet Yavaş’ın cesedi, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech