Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyanık, bayrağı devraldı

CHP Merkez İlçe’de dün

CHP Merkez İlçe’de dün öğle saatlerinde coşkulu bir devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Törende, Dr.Celal Karakaş başkanlık mührünü de Ali Uyanık’a teslim etti. Törene, üyeler ve yönetimin yanı sıra Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı.

Delegeler, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede Merkez İlçe Başkanı olarak Ali Uyanık’ı seçmişti. 325 oyla seçimi kazanan Ali Uyanık,  önceki gün yönetimiyle birlikte Yüksek Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını teslim almıştı. Dün gerçekleşen devir teslim töreninde ise eski başkan Celal Karakaş, koltuğunu da mührünü de Ali Uyanık’a teslim etti. Törene, üyeler ve yönetimin yanı sıra Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı.

KARŞILIKLI ÇİÇEK ALIŞ-VERİŞİ

Dr.Celal Karakaş; “Başarılı olacaklarına inanıyorum. Her zaman söylediğim gibi ilimize bir görev verildiği takdirde büyük bir samimiyetle kendilerine en büyük desteği ben vereceğim, arkadaşlarımızın da vereceğine inanıyorum. Ali Uyanık Başkanımı ve yönetimini yürekten kutluyorum. Başarıları, hepimizin başarıları olacaktır.” sözlerinin ardından Ali Uyanık’a çiçek takdim etti. Karakaş’ın ardından Uyanık, şöyle konuştu: “Bugüne kadar bu onurlu ve keyifli görevi bayrağı üst noktada tutarak bugüne getiren Celal Karakaş ve yönetimdeki çalışma arkadaşlarına ve buradaki tüm bileşenlere huzurunuzda saygılarımı sunuyorum.”  Konuşmasından sonra Uyanık da Karakaş’a çiçek takdimi yaptı.

“YENİ YÖNETİM UMUT IŞIĞI”

Teslim törenin ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve yönetim ile bir araya geldi. Uyanık konuşmasında, “Süreci olgun ve partimize yakışır biçimde sürdürmeye çalıştık. Tabanına sahip çıkan tabanını tanıyan, yerel yönetimlerle diyaloglarını sağlıklı biçimde geliştiren, görevinin sınırlarını bilen, hisseden ve hissettiren, kendi içinde sorunlarını çözmüş olan merkez ilçe olarak kendi payına düşen parça oluşacaktır. Bu noktada beraber çalışacağımız arkadaşlarım çok ciddi bir süreçte ve hayatlarında geriye dönüp baktıklarında gururlanacakları bir sürecin başındalar. Doğru organize edildiğinde diğer ilçelerimizde de uyum içinde çalışacağız. Doğru ve samimi dokunuşlar yapacağız. Özeleştiriye her zaman açığız. Bu bizi dinamik kılar ve ileriye götürür.” ifadelerini kullandı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Uyanık ve yönetimi kutlayarak; “Çanakkale Belediyesi olarak bu noktada sizlerle beraber çalışmaya hazır olduğumu, sizlerin verdiği halka yönelik proje görevlerinde destek olacağımı söylemek istiyorum. Genel iktidar, yerel yönetimlerin başarısından geçer. Bu örgüte de güç verir, başarıya iter. Sizler yalnızca 5000 üyenin temsilcisi değil, sosyal demokrat bütün ilçe insanının temsilcisisiniz. Parti üyesi olsun olmasın. Biz ciddi olarak oy alıyoruz. Referandumdaki iyi sonuçlarda bunu gördük. Emekçisi, genci, yaşlısıyla bu potansiyeli kucaklamalıyız. İnsan haklarından yana tüm unsurlarla birlikteliğimiz sürecektir. Yeni oluşan bu yönetimin de Çanakkale için umut ışığı olacağına inanıyorum. İşimiz, işiniz çok kolay değil.” dedi.
Konuşmalar ve törenin ardından yönetimde görev dağılımları gerçekleştirildi.
Yıldız Sağlam – G. Nermin Yıldız


%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech