Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’a köprünün maketini hediye ettiler

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a Ankara’da düzenlenen bir programda maket köprü hediye edildi.

Lapseki’den Ankara’daki programa katılan ve ilçeyi tanıtmak adına stant açan ‘Erayefe gayrimenkul’ şirketinin stant’ını Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz ile birlikte gezen AK Parti Grup Başkanvekili  Bülent Turan’a şirket ortaklarından Ayhan Zeybek maket köprü hediye etti.

Stantta olan maket köprüyü inceleyen AK Parti Grup Başkanvekili  Bülent Turan, “Geçtiğimiz hafta ben başbakanımız ile birlikte güney köredeydim orada köprüyü yapan firmadan sunum aldık çok farklı bir köprü çok güzel olacak” dedi.

Erayefe gayrimenkul şirket ortaklarından Ayhan Zeybek, “Amacımız İlçemizin her alanda tanıtılmasına yardımcı olmak bu anlamda Anakara’da düzenlenen bir programda stant açarak ilçemizi tanıtıcı broşürler dağıttık. Standımıza her ne kadar aynısı olmasa da maket köprü yaptırarak farkındalık yaratmak istedik. Boğazın incisi ilçemiz Lapseki’ye dünyanın en ‘Çanakkale 1915 Köprüsü’ yapılacak bu da bizim ilçemize çok şey katacak. Standımıza gelerek bizleri gururlandıran, bizi mutlu eden  Lâpseki’mizin evladı AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech