Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıklı Yaşam Aracı köyleri geziyor

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlıklı Yaşam Aracı merkez ilçeye bağlı Kumkale Aile Sağlığı merkezi ve Kumkale ilkokulunda stant açtı. Açılan stantta animasyon video film, çizgi filmler gösterilip, beslenme, el broşürleri ve çocuklara yönelik kitapları dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından çeşitli hastalıklar hakkında farkındalık oluşturmak ve topluma sağlıklı yaşam kültürü kazandırmak için ülke genelinde dağıtımı yapılan Sağlıklı Yaşam Aracı kentteki faaliyetlerine son hızla devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü, mobil sağlık taramalarına devam ediyor, ‘Sağlıklı Yaşam Aracı’ ile köy ve ilçeleri dolaşan sağlık görevliler kadınlar ve çocukları başta olmak üzere vatandaşları bilgilendiriyor.

Sağlıklı Yaşam Aracı, Merkez ilçeye bağlı  Kumkale Aile Sağlığı merkezi ve Kumkale ilkokulunda stant açtı. Açılan stantta animasyon video film, çizgi filmler gösterilip, beslenme, el broşürleri ve çocuklara yönelik kitapları dağıtıldı.
Halka sağlık okuryazarlığı kazandırmak ve Sağlık Bakanlığının çalışma ve kampanyalarından, toplumun ve bireyin daha çok bilgi edinmesini sağlamak amacıyla hizmete sunulan sağlıklı yaşam aracı bundan sonra da rotasına sağlık yolculuğuna köy ve ilçelerde devam edecek.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech