Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’ın Çanakkaleli olma gururu

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ankara’da bir resim sergisinin açılışına katıldı.

Sponsorluğunu GESTAŞ ve Lapseki’den Efe Gayrimenkul’un yaptığı Ankara’da bir otelde Ressam yazar Rukiye Üstündağ’ın 25. Sanat yılında düzenlediği resim sergisi ve Müzayede’ye katılan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Bugün çok anlamlı, yürekli bir sanat etkinliği için bir aradayız. Tarihin tahtına kök salmış kutlu bir milletin daldan dala, pistten piste yansımasına bugün şahitlik ediyoruz. Emekleriyle yazılarıyla resimleriyle yakından takip ettiğimiz sevdiğimiz saydığımız kıymetli sanatçımız aynı zamanda Çanakkale sevdalısı bir Çanakkale vekili olarak burada olmaktan büyük onur duyuyorum. Bugün birçok tarihi, resmiyle sanatıyla günümüze yansıtan eserlerini incelemek, izlemek için siz sanat severlerle birlikte olduk. Ben öncelikle Rukiye Hanımı tebrik ediyorum eserleriyle gurur duyuyoruz. Onu Çanakkale’de müşavir etmekten büyük onur duyuyoruz. 25 yılı geride bırakmış olmakla beraber daha nice uzun yıllar diliyoruz kendisine inşallah emekleri ve eserleriyle katkı sağlayacak bu güzel çalışmaları nesilden nesile aktaracak. Biz bu toprakların kıymetini biliyoruz bu topraklarda çok farklı medeniyetlerin barış, huzur  içerisinde dünyaya örnek olarak uzun yıllar yaşadığını biliyoruz. Aynı zamanda Rukiye hanımım bu gün bu eserleri sergilerken elde edecek gelirin bir kısmını şehit ailelerine  benzer vakıf ve derneklere bağışlayacak olmasına ayrıca gurur duyuyoruz” dedi.

Sanatta 25 yılı dolduran Ressam yazar Rukiye Üstündağ  “Bugüne kadar bir çok değişik yerlerde resim sanat sergisi açtığını 25. Yılındaki sergisini Ankara’da açtığını dile getirerek seriye gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a ve sponsorlara çok teşekkür ettiğini ve sergi çalışmalarıma çeşitli illerde devam edeceğim” dedi.

Programın sonunda Ressam yazar Rukiye Üstündağ tarafından sponsor olan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu’ya, Eray Efe Gayrimenkul adına Ayhan Zeybek’e ve NG Deniz taşımacılık adına Ruçan Özer’e programa katılımlarından dolayı ise AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a plaket verildi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech