Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitlik’te iki ralli grubu

Mayıs ayında kurulan Ralli

Mayıs ayında kurulan Ralli Grubu Çanakkale’deki etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Davetli olarak Çanakkale’ye gelen Bursa Ralli grubu tarihi Gelibolu yarımadasını gezerek şehitlikleri ziyaret etti.

Bursa ve Çanakkale Ralli Grubu Tarihi Gelibolu Yarımadasına bir gezi düzenledi. Program kapsamında şehitlikler ziyaret edilerek dualar okundu.35 araç ve 100 kişilik bir grup oluşturan Bursa ve Çanakkale Ralli Gruplarının gezisi süresince yollar boşaltıldı. Meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı önlemler alındı. Rehber Cahit Sayın eşliğinde gerçekleştirilen gezide, Çanakkale kara ve deniz savaşlarının gerçekleştiği mevziler, şehitlikler ziyaret edilerek dualar okundu.  Geziye katılan gruplar şehitlikler ve abide önünde hatıra fotoğrafı da çektirdiler. Bursa grubu sözcüsü Mustafa Çelik ve yönetim kururlu üyeleri kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Çanakkale Grubunu Bursa’ya davet ettiler.

Çanakkale Grubu da, Bursa Ralli grubunun davetlerini kabul ederek Çanakkale’ye gelmelerinden dolayı duyulan memnuniyet dile getirilerek plaket takdiminde bulunuldu.

Dilek Akşen

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech