Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşkın katili evlilik mi dersiniz?

Çok uzun yıllardır dünya

Çok uzun yıllardır dünya genelinde aynı şekilde sorulan ve gerçek olduğuna inanılan durumlardan biri de evliliğin aşkı bitirdiğine dair olan inanışlardır. Bu inanışların doğru olmadığını belirtmekte fayda var. Çünkü aşkı bitiren evlilik değildir, alışkanlığa dönüşmektir. Bu yazımızda evliliğinizin aşkınızı bitirmemesi için gerekli tüm bilgileri sizlere ulaştırmayı hedefledik.

1.Öncelikle kavga sebeplerinizin neler olduğunu bir gözden geçirin. Sebeplerinizin aslında ne kadar basit ve saçma olduğunu anladığınızda aşkınızı kurtarmak adına büyük bir adım atmış olacaksınız. Ve inanın attığınız adım sayesinde vicdani bir rahatlama ve büyük bir huzur yaşayacaksınız. Attığınız adımın büyüklüğü ne olursa olsun, karşınızdaki kişiden karşılık göremiyorsanız da asla mutsuz olmayın. Elinizden geleni yaptığınıza kendinizi ikna edin.

2.Evlenmeden önce her şeyin çok mükemmel gittiğine fakat evlendikten sonra bazı şeylerin değiştiğine inanıyorsanız, büyük ihtimalle sorun sadece karşınızdaki kişide değildir. Kendinizde de bir sorun olup olmadığını anlayabilmeniz için konuşmaya de sabırlı olmaya özen gösterin. Kimse suçsuz değildir ve belki de ilişkiyi bitiren sizin yıllar önce söylemiş olduğunuz bir kelimedir.

3.Sırf evliliğin aşkı bitirdiğine dair görüşleri olan insanları dinleyerek sevdiğiniz kişiyle evlenmekten kaçıyorsanız, hayattan da kaçtığınızı söylememizde fayda var. Ne olursa olsun sevdiğiniz kişi ile evlenme fikrine sahipseniz doğru zamanda evlenin ve başka kişilerin aşkını evliliğin bitirdiğine olan inanışları kendi evliliğinizde bitmeyen aşkınız ile değiştirin.

4.Evlilik ciddi bir kurumdur ve sadece evlenmiş olmak için evlenmek çok yanlıştır. Bir şeylerden kaçıyorsanız, evlenmek için aşk dışında pek çok nedeniniz varsa ve âşık olmadığınızı düşünüyorsanız evlenmeden önce kendinizi düşünün. Karşınızdaki kişinin kim olduğu etraftaki insanların ne diyeceği önemli değil. Evlenip boşanmak kimsenin düşündüğü bir şey değildir ve bilinçsizce evlenmiş olmak için evlenmek oldukça yanlıştır. Bu durumda da boşanma kaçınılmazdır.Evliliğin aşkı bitirmediğini gösteren pek çok kanıt bulunmaktadır. Eğer sevdiğiniz âşık olduğunuz kişi ile gerçekten bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta yan yana olmayı kabul ediyorsanız aşkınız bitmeyecektir. Bir aşkın bitmesi için; uyumsuz aile bireyleri, anlayışsız bir eş ve mutsuz bir yuva gerekir. Her evlilik için böyle durumların varlığından söz edilemez ve bir genelleme de yapılamaz.

5.Sevdiğiniz insanın elini tuttuğunuz sürece aşkınız bitmeyecektir. Evliliğin flört döneminden tek farkı artık birlikte yaşayacak olmanızdır. Göğüslemeniz gereken problemler olduğu ve artık hayatta tek başınıza kalmayacağınızdır. Evlendiğiniz kişiden saygı ve sevgi görmek en doğal hakkınızdır ve bu hakkınızı sonuna kadar kullanmayı istemek de haklarınız arasındadır. Evlendikten sonra size sevgisini göstermeyen bireyler için kendinizi asla üzmeyin ve evliliğin aşkınızı bitirdiğini düşünmeyin. Sizin aşkınız evlenmeden bitmiş fakat fark etmekte geç kalınmış. Sevgililik döneminin evlilik döneminden aşk anlamında bir farklı yoktur.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech