Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evliliğinizin bir ömür süreceğine dair 4 işaret

Evliliğinizi bir ömür boyu

Evliliğinizi bir ömür boyu sürdürmek tüm hayatınız boyunca karşılaşacağınız en zorlu şeylerden biri. Ama eğer aranızdaki ilişkide aşağıdaki durumlardan bazıları yaşanıyorsa konuya dair daha olumlu ve rahat olabilirsiniz…

“AYNI TAKIMDA OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ
Muhteşem bir çift olmak için her şeyi ortadan tam ikiye bölmeniz gerekmez. Elbette sorumluluklar ve görevler de paylaşılmalı güzel olan şeyler kadar evlilikte. Ama en önemlisi, birinden biri üzerine düşen görevi yerine getirmekte sorumsuz davrandı yani payına düşeni yapmadı ise diğer tarafın bundan duyduğu rahatsızlığı açık yüreklilikle dile getirmesidir.

“BENİ HALA ŞAŞIRTIYOR”
Bir ilişkide büyük sırlar saklamanız ne kadar etik değil ise küçük bazı sırları kendinize saklamanız o kadar sağlıklıdır. Mesela sesinizin güzel olduğunu bir arkadaş toplantısında öğrense de olur. Fazla içli dışlı olmak romantizmin en büyük düşmanıdır, o yüzden bireysel gelişiminizi ilişki haricinde de sürdürmeye devam etmelisiniz.

“İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE…”
Evliliklerde birlikte geçirilen zor zamanlardan çıkmak, çiftlere her zorluğun üstesinden birlikte gelebilecekleri inancını kazandırır. Eşler birbirlerine ve evliliklerinin ömür boyu süreceklerine inandıkları sürece her türlü felakete göğüs gerebilir. Yapılan bir araştırmaya göre evliliğe inanan çiftlerin evlilikleri inanmayan ve mecburiyet gibi görenlere göre çok daha sağlıklı ve uzun sürüyor.

“ONUNLAYKEN HİÇ SIKILMIYORUM”
Araştırmalara göre birlikte yeni ya da değişik bir şeyler yapan çiftler, aynı sıkıcı rutini sürdürenlere göre çok daha mutlular. İlk zamanlar bir çift olarak yaptığınız her şey yenidir ama bir süre sonra rahatlar ve birbirinizin yanında kendinizi salarsınız. Bunu yapmayın! Spontane olun, farklılık yaratın, ilişkinizin üzerine ölü toprağı serpmeyin.

Derleme: Dilek Akşen

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech