Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de 70’ler Rüzgarı Esti

Çanakkale Güç Birliği Platformu,

Çanakkale Güç Birliği Platformu, eski zamanların şarkılarından, anılarından, yiyeceklerinden oluşan muhteşem bir nostalji gecesinde buluştu. Gecede eski plaklar çalındı, 70 ve 80’lerin şarkıları söylendi, hatıralar canlandırıldı.

Çanakkale’nin öksüz ve yetimleri, yaşlıları, yoksulları ve kadınları için yaptığı çalışmalarla dikkat çeken aktif sivil toplum kuruluşu Çanakkale Güç Birliği Platformu, üyeleri için özel bir gece düzenledi. Nostalji Gecesi adıyla organize edilen program, platformun Etkinlik Komisyonu tarafından, Çanakkale Şehir Kulübü Osmanlı Salonunda yapıldı.

Nostalji Gecesi, Etkinlik Komisyonu Başkanı Şerife Özdemir’in sunumuyla yapıldı. Gecede şiirlerle, unutulmaz filmlerle, unutulmuş adetlerle, kullanılan eşyalarla ilgili görsellerin paylaşımıyla sürdü. Programda gazeteci ve DJ Utku Cüce ise eski zamanların plaklarından oluşan müzik dinletisi yaptı. Birçok platform üyesinin 70-80’ler deki giyim tarzıyla gelmesi ise geceye renk kattı. Platform üyelerine lokum ve bisküvi ikram edildi. Hamit Altınkaya’nın piyanosuyla, Tansu Akdalga’nın söylediği eski şarkılarla birçok katılımcı duygu dolu anlar yaşadı. Ali Sacit Özdemir’in uzun emeklerle hazırladığı slayt gösterileri ise görülmeye değerdi.

Program kapsamında platformun en aktif üyesi de gecede ödüllendirildi. Aralık ayı performans ödülü, öksüz ve yetimlere duyarlılığıyla en fazla çabayı sunan emekli bankacı Feray Pekdemir’e sunuldu. Gecede konuşma yapan Platform Başkanı Gökhan Bayram, etkinlik komisyonu üyeleri Şerife Öztürk, Gönül Kırıcı, Aylin Doğan, Büşra Burucu ve Kübra Tezcan’a teşekkür etti. Platorm tarafından; katkı sunan Ali Sacit Öztürk ve Hamit Altınkaya’ya çiçek, Utku Cüce’ye ise Sezen Aksu plağı armağan edildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech