Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuyumcu Soygununda 2 Tutuklama

Ezine ilçesinde cami duvarını

Ezine ilçesinde cami duvarını delerek oradan kuyumcuya giren ve kasayı açamayınca vitrindeki ziynet eşyalarını çaldıkları iddia edilen 3 kişiden 2’si tutuklandı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı operasyonla, 30 Kasım’da Ezine’deki kuyumcuya bitişiğindeki cami duvarını delerek giren şüpheliler yakalanmış ve Emineyete götürülmüştü. Emniyetteki işlemleri biten ve sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.Ü. ve B.P. tutuklanırken, Ö.U serbest bırakıldı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polisler, şüphelilerin soygunu gerçekleştirdikleri günün öncesinde 17 PL 756 plakalı bir otomobil çaldıklarını, bu araçla Ezine’ye giderek soygunu gerçekleştirdiklerini ve ardından çalıntı aracı Çınarlı Köyü, Dardanos Mahallesi’ne bırakarak, S.Ü’nün kullandığı 35 DBR 07 plakalı araçla İzmir’e kaçtıklarını belirlemişti.

ÇALINTI ARACI PARÇALADILAR

Şüphelilerin kuyumcudan çaldıkları altınların bir kısmı, İzmir’de bozdurdukları kuyumcu dükkanında ele geçirildi. Geri kalan altınlar, kol saatleri, bir miktar döviz ve Türk lirası ise şüphelilerin Çanakkale’deki ikametlerinde bulundu. Kuyumcu dükkanının duvarının kırılmasında kullanılan manivela demiri Gökçebayır Köyünde S.Ü’ye ait depoda yapılan aramada ele geçirildi. Depoda ayrıca, 6 Kasım’da Esenler Mahallesi’nden çalınan 26 KS 621 plakalı otomobil, parçalanmış halde bulundu.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech