Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı belli oldu!

Çanakkale’de Kurucu İl Başkanı

Çanakkale’de Kurucu İl Başkanı İrfan Dehmen’in atamasının yapılmasının ardından kurucu ilçe başkan isimleri de bir bir belli olmaya başladı.

Önceki gün Çan’a atanan Zeki Yılmaz’ın ve Yenice’ye atanan  Osman Nuri Duran’on ardından Merkez İlçe Başkanı da belli oldu. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine, Teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın teklifi, Genel Başkan Meral Akşener’in onayıyla İsmet Balkan‘ın resmi olarak başlayacağı öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin eski dönem İl Başkanı olan İsmet Balkan sosyal medya aracılığıyla atanmasına ilişkin yaptığı açıklamada “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetine ve Şanlı Türk Milletine, Şehitler Diyarı Çanakkale’de hizmet etmek üzere İYİ PARTİ Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlendim. Siyaseti her zaman ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmet anlayışı ile yaptım. Çanakkale İYİ Parti teşkilatları olarak, sizlerin desteği ile karartılmaya çalışılan, yarınlarımızı aydınlatmak için var gücümüz ile çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti İl Başkanı İrfan Dehmen ise atamaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Görevlendirilen kurucu ilçe başkanlarımıza ve teşkilatta görev alan bütün arkadaşlarımıza ülkemize ve milletimize hizmet yolunda başarılar dilerim.” dedi.

Seçilerek göreve gelmesine rağmen 1 Kasım seçimleri sonrası MHP İl Başkanlığı görevinden istifa eden İsmet Balkan, daha sonra partisinden de istifa ederek İYİ Parti saflarına katılmıştı. Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech