Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boğaz’ın Sultanları Taraftarı Coşturdu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 9’uncu hafta mücadelesinde Çanakkale Belediyespor kendi evinde Beşiktaş’ı ağırladı.

Vestel Venüs Sultanlar Liginde geride kalan 8 haftada sadece 2 galibiyet alan ve kötü günler geçiren Çanakkale Belediyespor 9’uncu hafta mücadelesinde Anafartalar Spor Salonunda saat 17.00’da başlayan karşılaşmada Beşiktaş’ı ağırladı. Maça galibiyet parolası ile çıkan Çanakkale Belediyespor maça hızlı başlayan taraf oldu. Özellikle Seda’nın iyi oyunu ve yeni transfer Joyce Gomes Da Silva’nın smaçlarıyla Çanakkale temsilcisi teknik molaya 12-8 önde girdi. Teknik mola sonrası Beşiktaş oyuna ağırlığını koydu. Beşiktaş Alesia ve Ceylan’ın etkili smaçları ile öne geçtiği ve uzayan ilk seti Çanakkale Belediyespor 27-25 önde bitirdi.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. Bu sette teknik molaya Beşiktaş 12-7 önde gitti. Özellikle blok-outlarla sayı kazanan ve iyi bir set oyunu oynayan Beşiktaş bu sette farkı iki haneli rakamlara çıkardı. Beşiktaş takımının bireysel hataları ve Çanakkale Belediyespor oyuncusu Seda’nın sayı getiren etkili servisleri ile farkın eridiği set 25-20 Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü setin başında Beşiktaş durumu 7-1’e getirse de Çanakkale Belediyespor Gözde’nin etkili servisleri ve Maren ile Jelena’nın sayılarıyla sete ortak olmayı başardı. Bu setteki teknik molaya Beşiktaş 12-7 önde girdi. Çanakkale Belediyespor bu seti de güçlü rakibi karşısında 25-21 geride bitirmekten kurtulamadı.

Dördüncü sete gözlü başlayan taraf ev sahibi Çanakkale Belediyespor oldu. Joyce ve Maren ile sayı üreten Çanakkale temsilcisi Şule’nin hırslı oyununu ve defansif yönünü ortaya koymasıyla Beşiktaş karşısında etkili bir oyun sergiledi. Skor 9-6 Çanakkale Belediyespor lehineyken bir pozisyonda hakemin kararına tepki gösteren Beşiktaş antrenörü sarı kart gördü. Sonrasında hakemin tartışılan kararları teknik molaya Çanakkale Belediyespor 12-11 önde gitti. Teknik mola dönüşü Elif ve Tokarska’nın sayılarıyla maç 14-14 beraberliğe geldi. Çanakkale Belediyespor’dan Elif’in sert smaçlarına önlem alamayan ve Joyce ile Seda’nın bloklarını geçemeyen Beşiktaş bu setten 25-20 geride ayrıldı ve durum 2-2 beraberliğe geldi.

Uzatma seti Çanakkale Belediyesporlu Seda’nın servisleri ile başladı. Seda’nın etkili servisleri ile sayılar kazanan Boğaz temsilcisi bu sete hızlı başladı ve skoru 4-1’e getirdi. Elif’in Çanakkale Belediyespor adına smaç ve servislerden direk sayı üreterek skora büyük katkıda bulunduğu uzatma setinde kuran kurama bir mücadele sergilendi. 14-14 beraberliğe gelen ve uzayan seti Çanakkale Belediyespor 16-14 maçıda 3-2 kazandı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech