Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Barosu Mardin’de 

Türkiye 6. Genç Avukatlar

Türkiye 6. Genç Avukatlar Kurultayı, 18-19 Kasım tarihlerinde Mardin de yapıldı. Kurultay, Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çanakkale Barosu Gençlik Meclis Üyelerinin de katılımıyla Mardin Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

6. Genç Avukatlar Kurultayına, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Baro Başkanları ve 65 ilden 450 Avukat katıldı. Kurultay, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mardin Barosu Başkanı Av. Çelebi Araz’ın konuşmasıyla devam etti.

5. Genç Avukatlar Kurultayı Çanakkale Barosunun ev sahipliğinde Çanakkale de yapılmıştı. Çanakkale Barosu Gençlik Meclisi dönem sözcülüğünü yürütüyordu. Çanakkale Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. İsmail Güngör de Kurultayda bir konuşma yaparak Çanakkale Barosu’nun dönem sözcülüğünde yapılan faaliyetleri içeren bir konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından, genç Avukatlar 8 konuda toplanan sorunlarını konuşmak üzere masa çalışmalarına geçtiler. Masalarda sorunlara çözüm yolları tartışıldı. Masa çalışmaları bittikten sonra her masa sözcüsü, yaptığı konuşmayla belirledikleri sorunları ve çözüm yollarını Kurultaya katılanlara aktardı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu’nun konuşmasıyla da Kurultay sona erdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech