Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Valizler büyük otobüsler küçük

  Çanakkale Belediyesinin yapmış

 

Çanakkale Belediyesinin yapmış olduğu ve kentlilerce takdir gören çalışmalardan biri olan Ç9 otogar otobüs hattında bazı sıkıntılar yaşanıyor. Vatandaş, belli saatlerden sonra otobüsün yarım saatte bir kalkmasına ve küçük otobüsle sefer yapılmasının mağduriyet yarattığını belirtiyor.

Çanakkale Belediyesi’nin yapmış olduğu faydalı hizmetlerden biri olan Otogar-İskele hatlı otobüslerin küçük olmaları vatandaşlarca eleştirildi. Seyahat firmalarından biletli ve servis kullanmayan belediye otobüsü ile otogara gitmek isteyen vatandaşlar 18.00 den sonra yarım saatte bir kalkan Ç9 hattını eleştirdi. Sabah saatlerinde 15 dakikada bir İskele ve Otogardan karşılıklı kalkan seferler 18.00 itibari ile yarım saate bir dönüyor. Otobüslerin yarım saatte bir hareket etmeleri yolcuları mağdur bıraktı.

Yolcular bagajlar büyük otobüsler küçük diyerek de Ç9 hattında otobüslerin küçük olmasını eleştirdi. Engelli vatandaşların binebileceği tipte araçlar olan ve bu konuda bir mağduriyet yaratmayan belediye otobüsleri küçük olması sebebiyle valizleriyle bu hizmetten faydalanmak isteyen yolcuları mağdur etti.

Yolcuların yanı sıra yakınlarını ve ailelerini otogardan yolcu eden vatandaşlar otobüslerin genellikle tam saatlerde kalktıklarını belirtti. 18.00’den sonra belediye otobüsünün de yarım saatte bir kalktığını ve tam saatlerde yolcusunu otobüse bindiren vatandaş Ç9’a binmek istediğinde yarım saat otogarda bulunmak zorunda kaldı. Bu durum vatandaşı akşam saatlerinde ve soğuk havalarda mağdur etti.

Vatandaş Çanakkale Belediyesi’nden beklentisi, otogar otobüslerinin büyütülmesi ve 15 dakikada bir seferlerine devam etmesi yönünde oldu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech