Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ekonomi

Proje pazarında son adım

Çanakkale Valiliği’nin himayesi ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde 12-13 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan “1.Proje Pazarı” etkinliği hakkında Çanakkale protokolünün katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yürütücülüğünde düzenlenecek olan 1. Proje Pazarının tanıtım toplantısı Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 12-13 Aralık 2017 tarihlerinde, Çanakkale Valiliği himayelerinde ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yürütücülüğünde “1. Proje Pazarı” etkinliği düzenlenecek. Proje Pazarı etkinliğinin son başvuru tarihi 24 Kasım 2017 saat 17.00’ye kadar uzatıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, başkanlığında başlatılan proje çalışmasının tanıtımını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden yaptı. Özden, “Bir projem var! 1. Çanakkale Proje Pazarı” ile Ar-Ge kültürünün ve proje kültürünün geliştirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Prof. Dr. Süha Özden, proje pazarı etkinliğinin farklı alanlardan pek çok proje fikrine ev sahipliği yapabilmesi amacıyla başvuruların, sağlık, sosyal, fen, eğitim, kültür, sanat ve spor başlıkları altında alınarak değerlendirilmesinin planlandığını söyledi.

Proje kapsamında Çanakkale Özel Ödülü ile Çanakkale’nin öncelikli alanlarında hazırlanan projeler ile Çanakkale’ye değer katacak projeler ödüllendirilecek. Çanakkale Özel Ödülü kategorisinde toplam ödül 45.000 TL olacak. Bütün kategorilerde verilecek ödüller ise toplamda 310.000 TL olacak.

Değerlendirmede başarılı olan projeler 1 Aralık 2017 tarihinde ilan edilecek. Proje başvurusunun değerlendirilebilmesi için gerekli belgeler 24 Kasım 2017 tarihi 17.00’a kadar projepazari@comu.edu.tr adresine gönderilecek.

Dilek Akşen

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech