Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMPA’da köşe kapmaca

Kentte Cuma günleri kurulup

Kentte Cuma günleri kurulup Pazar yeri bölgesinde nüfus yoğunluğuna sebep olan Cuma pazarının otoparkında vatandaşlar adeta köşe kapmaca oynadı.

Düzenlendiği ve kullanıma açıldığı günden itibaren kent içerisinde park sorununa alternatif bir çözüm olan Cuma pazarının otoparkında pazarın olduğu günler özellikle Cuma günü vatandaşlar adeta köşe kapmaca oynuyor.

Otopark alanın düzenli ve araçların gruplar halinde park etmeleri vatandaştan tam not alırken, Cuma günleri yaşanan sıkışıklık vatandaşı bezdirdi. Park alanında pazarcıların kullandığı araçlar, müşteri otoparkı ve ağır tonajlı araçların park bölümleri ayrı ayrı bulunuyor. Pazar alışverişi yapmaya araçlarıyla gelen vatandaşlar park alanında buldukları boş alanlar için bir birileriyle yarıştı. Otopark alanında daha rahat park alanı bulabilmek için pazara erken gelen müşterilerde oldu. Park çizgilerine ilave ayrı park şeridi yaratan sürücülerde. Pazar alışverişi yapmaya gelen müşterilere ilave otopark alanını günlük park yeri gibi kullanan vatandaşlarda eklenince yoğunluk kaçınılmaz oldu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech