Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aileler konuştu başkan dinledi

Çanakkale Belediye Spor Kulübü

Çanakkale Belediye Spor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, önceki günü altyapıya devam eden öğrencilerin velileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Belediyespor tesislerinde yapılan toplantıda öğrencilerin velileri başkan Güneşhan’dan antrenmanların daha fazla günde yapılmasını dile getirdi. Başkan Güneşhan da kulüp olarak 2000 üzerinde lisanslı sporcunun bulunduğunu, hemen hemen her branşta kentin çocuklarına spor yapma imkanı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi. Güneşhan, branşlar içersinde voleybol’un ise ana branş olduğunu ve son iki yıl içersinde de önemli başarılara imza attıklarına inandığını belirtti.

BALKAN KUPASINI KAZANDIK…

Başkan Güneşhan, geçtiğimiz yıl voleybolda A takımının Balkan bayanlar voleybol kupası kazandıklarını, bu sezon da hedeflerinin Avrupa kupası olduğunu, ama ilk turlarda şanssızlıklar nedeniyle elendiklerini belirtti. Güneşhan, bu sezon A takımı olarak da geçtiğimiz yılın aksine kötü bir sezon başlangıcı yaptıklarını belirtti. Öte yandan veliler, A takımı maçlarına alt yapıya devam eden öğrencilerinde götürülmesini istediler.

GÜNEŞHAN, “BOSNA PROJESİ HATAYDI”

Belediyespor kulüp başkanı İsmet Güneşhan, uzun yıllardır bu koltukta oturduğunu, zaman zaman hatalar yaptıklarını, en büyük hatalarından birisinin de Bosna projesi olduğunu dile getirdi. Bilindiği gibi Baş antrenör Üzeyir Özdurak, Çanakkale Belediyespor’a geldiğinde Bosna’dan altyapı için öğrenci getirtip A takımda oynamalarını sağlayacaktı. Bu proje için hatırı sayılar ücretler harcanmış, karşılığında da Özdurak gösterdiği sporculardan hiç birisini Çanakkale’ye getirtememişti.

Velilerin “Çocuklarımız kobay gibi kullanılmasın” şikayetini de dikkate alan Başkan Güneşhan, A takım hocası Üzeyir Özdurak hocanın isteği ile alt yapı öğrencilerinin rakip takımlara sahanın dolu olduğunu göstermek için sabahın saat 06:30- 07:00’sine antrenman koymasının da hata olduğunu, artık Çanakkale Belediyespor yönetimi olarak bu duruma el attıklarını ve bir daha bu tür uygulamalara izin verilmeyeceğini belirtti.

Veliler geç kalmış olarak gerçekleştirilen toplantı için Başkan Güneşhan’a teşekkür ederken, A takım çalıştırıcılarına gösterilen uzun süre çalışma istikrarının alt yapı çalıştırıcılarına ve Çanakkale evlatları ile bu kurumun güçlendirilmesini istediler.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech