Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mobeseye açı çalışması

Çanakkale Belediyesi Park ve

Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Demircioğlu Caddesinde orta refujda bulunan Palmiye ağaçlarının dallarında, Mobese kameralarının açısını kapattığı için budama çalışması gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Demircioğlu Caddesinde sabah saat 08.30’da başladığı çalışma kapsamında caddenin orta refujunda yer alan 36 adet Palmiye ağacının dalı için budama çalışması gerçekleştirdi.

Edinilen bilgi doğrultusunda Cumhuriyet Meydanı karşısındaki bölgede Mobese kameralarının olduğu direğin yanındaki palmiye ağaçlarının kameraların açısını kapatması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü, Çanakkale Belediyesine bir dilekçe yazarak burada bulunan ağaçların budanması talebinde bulundu. Ardından harekete geçen Belediye ekipleri caddedeki orta refujda bulunan Palmiye ağaçlarının hem kış mevsimi gelmesiyle sararan ve otobüs aynalarına çarpan dallarını hem de Mobese kameralarının açısını etkileyen dallarını budama çalışması gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde başlayan çalışma kapsamında İskele istikametinde tek şerit araç trafiğine kapatıldı. Çalışmada sepetli bir itfaiye ve kesilen dalların koyulması için ilgili Müdürlüğe ait bir adet kamyon kullanıldı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech