Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dernek çatısı altında Güç Birliği

Çok sayıda akademisyen, işadamı,

Çok sayıda akademisyen, işadamı, yönetici ve başarılı insanı içerisinde barındıran Çanakkale Güç Birliği Platformu, Çanakkale’ye katkı sunmak ve Çanakkalelilere destek olmak amacıyla dernekleşti.

Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun haber bültenine göre; bir süredir çalışmalarını sosyal medya üzerinden yürüten Çanakkale Güç Birliği Platformu, Dernekler İl Müdürlüğü’nden onay alarak dernekleşti. Kurucu Gökhan Bayram, yapacakları çalışmaları resmi bir statüyle, sivil toplum kuruluşları prensipleri çerçevesinde devam ettireceklerini kaydetti.

BAŞKAN BAYRAM OLDU

Güç Birliği Platformu’nun Başkanı ise Gökhan Bayram oldu. Başkan yardımcılıklarına, Anatomi Profesörü Ali Rıza Erdoğan ile Deniz Kuvvetlerinden emekli Emel Aygören Şen seçilirken yapılan görev dağılımında Rahim Şaşmaz Sayman ve Ebru Çakal Genel Sekreter oldu. Cüneyt Garip, Talip Tekin, Necla Demirutku, Aylin Doğan ve Aydan Taştan ise yönetim kurulu üyeleri oldular.

HEYECANIMIZ 15 YAŞ, RUHUMUZ 1915

Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, yaptığı açıklamada “Çok enteresandır ki 15 kasım kuruluşumuz olmuştur. 15:15’de onayımız alınmıştır. Resmi numaramız 15’lidir. Heyecanımız 15 yaş gibidir. Ruhumuz 1915 ruhudur. Birlik ve beraberlikle her zorluğun üstesinden geliriz. Platform üyelerimiz henüz dernek değilken son 3 ayda 510 kişiye destek verdi. Bu şehrin şanslarından biri kalbi güzel insanlardır. Çanakkale’de herkesin tanıdığı, sevdiği, başarılı kişilerden oluşan özel bir meclisimiz var. Güçlüyüz. Gücümüzü nefes aldığımız şehir için değerlendireceğiz. Her partiye saygılıyız. Kimseye yakın ya da uzak değiliz. Derdimiz insan olmaktır, huzur duymaktır.” dedi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech