Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zorlansalar da Kazandılar

Çanakkale Belediyespor ile Beylikdüzü

Çanakkale Belediyespor ile Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 7’nci hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 7’nci hafta mücadelesinde Boğazın Sultanları Anafartalar Spor Salonunda Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımı ile karşılaştı. Saat 17.00’da başlayan maçta Çanakkaleli çok sayıda spor sever takımlarına destek olmak adına salonu doldurdu.

Maça hızlı başlayan taraf Çanakkale Belediyespor oldu. Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ta bireysel hataların ve servis hataların ön plana çıktığı ilk sette teknik molaya Çanakkale Belediyespor 12-11 önde gitti. Geçen yıl Çanakkale Belediyespor forması giyen Jana ve Ceren ilk kez Beylikdüzü formasıyla Çanakkale Belediyespor’a karşı ter döktü. Çanakkale Belediyespor’da sakatlığı iyileşen İpek uzun bir aradan sonra takımdaki yerini aldı. Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımında Jana ve Ceren’in, Çanakkale Belediyespor’da yeni transfer Joyce Gomes da Silva’nın etkili oyunu ve karşılıklı buldukları sayılarla kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı ilk set 28-26 Çanakkale Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci sete iyi başlayan taraf Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımı oldu. Sonrasında toparlanan Çanakkale Belediyespor Jelena’nın sayılarıyla teknik molaya 12-11 önde girdi. Çanakkale Belediyespor, Seda’nın etkili oyunu ile performansını ortaya koyduğu seti 25-16 önde bitirdi. Üçüncü set Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımının etkili oyunuyla başladı. Beylikdüzü Voleybol İhtisas teknik molaya 12-3 önde girdi. Çanakkale Belediyespor’un varlık gösteremediği sette, Beylikdüzü Voleybol İhtisas’tan Sabriye’nin etkili servisleri farkı iki haneli sayılara çıkardı. Beylikdüzü Voleybol İhtisas seti, Ana’nın smaçıyla 25-12 önde bitirerek durumu 2-1’e taşıdı.

Dördüncü sete de ağırlığını koyan İstanbul takımı Ceren’in etkili smaçlarıyla teknik molaya 12-7 önde girdi. Bir pozisyon üzerine hakemle tartışmaya giren Beylikdüzü takımı antrenörü kırmızı kart görürken, aynı takımdan Ceren sarı kartla cezalandırıldı. Daha sonraki pozisyonda kenardan verdiği tepki neticesinde Çanakkale Belediyespor’dan Şule’nin de sarı kart gördüğü set, Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ın 25-21’lik üstünlüğü ile sona erince durum 2-2 beraberliğe geldi.
Son sette taraftarın desteğini arkasına alan Çanakkale Belediyespor oyuna ağırlığını koydu. Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımından Jana’nın etkili smaçlarıyla fark 3 sayıya kadar düşse de Çanakkale Belediyespor seti 15-10 maçı da 3-2 kazanarak ligde 2’nci galibiyetine uzandı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech