Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankesörden eser kalmadı

Geçmiş yıllarda sıklıkla iletişim

Geçmiş yıllarda sıklıkla iletişim kurabilmek için kullanılan ankesörlü telefonlar, bir diğer adı ile kartlı telefonlar tarih oldu. Kent merkezinde bulunan ankesörlü telefonlar, hoş bir görüntü sunarken vatandaşlar tarafından unutuldu.

Geçtiğimiz yıllarda askerler ve öğrenciler tarafından sıklıkla kullanılan ankesörlü telefonlar tarih olma yolunda ilerliyor. Kent hafızasına bakıldığında ankesörlü telefonlar önünde uzun kuyruklar oluşurdu. İçinde bulunduğumuz yıl itibari ile akıllı telefonların ulaşılabilir ve yaygın hale gelmesiyle ankesörlü telefonlar tarih olmaya yüz tuttu.

Cevatpaşa Mahallesi Kayserili Ahmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan sıralı ankesörlü telefonlar iletişim anlamında vatandaştan rağbet görmüyor. Dış yüzeylerindeki Çanakkale figürleri ve görünümleri itibari ile kent halkı tarafından fotoğraflanıyor. İnönü Caddesi üzerindeki ankesörlü telefonların önü ise motosikletler için ideal bir otopark alanı… Vatandaşlar bir zamanlar oldukça fazla kullanılan ankesörlü telefonların artık ihtiyaç olmaktan çıktığını belirtti.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech