Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyanık’tan ders gibi istifa

10 Aralık‘ta yapılacak olan

10 Aralıkta yapılacak olan CHP Çanakkale Merkez ilçe seçimlerinde Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Ali Uyanık, CHP Çanakkale Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti. Uyanık’ın istifası, siyasette gerektiğinde istifa edilebilmesi açısından ders niteliğinde olduğu şeklinde yorumlandı.

Geçtiğimiz günlerde, 10 Aralık’ta yapılacak olan CHP Çanakkale Merkez ilçe seçimlerinde, Merkez İlçe Başkanlığına aday olacağını yaptığı basın açıklamasıyla resmen açıklayan Ali Uyanık, Çanakkale Belediyesi Kasım ayı 4. oturumunun sonunda Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti.

Uyanık, Meclis toplantısının sonunda yaptığı istifa konuşmasında şunları dile getirdi: “CHP Merkez İlçe Başkan adaylığı sürecinde kendi partimde görev almak üzere adaylığımı açıkladım. Bu noktada sürdürmekte olduğum Belediye Meclis Üyeliğinden içinde bulunduğumuz oturumun tamamlanmasıyla istifa edeceğimi sizerle paylaşıyorum. Geçtiğimiz dönemde içinde bulunduğumuz komisyonlarda ve Meclis oturumlarında, sizlerle uyum ve keyif içerisinde, sorumluluklarımızın bilincinde bu süreci götürmeye çalıştık. Önümdeki süreçte Meclisimizin başarı ile çok sesli ve uyum içinde bu süreci yöneteceğine inanıyorum.”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, istifa eden CHP Belediye Meclis Üyesi Ali Uyanık’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Uyanık’ın yerine ise Çanakkale Belediyespor yönetiminde bulunan İbrahim Can Ergun’un geleceği öğrenildi.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech