Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan’dan özeleştiri

Vestel Venüs Sultanlar Liginde

Vestel Venüs Sultanlar Liginde yapılan 6 karşılaşmadan sadece 1 tane galibiyet çıkaran Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, Joyce Gomes Da Silva transferinin imza töreninde kötü gidişatı yorumladı.

Geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması ile Vestel Venüs Sultanlar Liginde Sayı Kraliçesi olan Brezilyalı pasör çaprazı oyuncu Joyce Gomes Da Silva’nın Çanakkale Belediyespor’a transferi gerçekleşti. İmza töreninde takımın mevcut durumu ve gerçekleştirilen transfer ile ilgili açıklamalarda bulunun Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan şunları dile getirdi: “Ligler başlayalı 6 hafta oldu. Bu süreçte maalesef sezona istediğimiz gibi babaşlayamadık. Bu 6 haftada sadece 1 galibiyet aldık. Ancak kulüp olarak bu durumun üstesinden geleceğiz. Sezon başında bir talihsizlik yaşadık. Amerikalı oyuncumuz hazırlık maçında, ligin ilk maçı olan Seramiksan ile oynanan maçta da İpek arkadaşımız sakatlandı. Biz iyi bir takımız. İçinde bulunduğumuz durumdan bir an önce çıkacağız. Kadromuzu güçlendirmek amacıyla Joyce Gomes Da Silva ile kadromuzu güçlendirmek adına 1 yıllık anlaşma yapıyoruz. Oyuncu geçtiğimiz yılın sayı kralı oldu. Kendisinin takımımıza güç katacağını düşünüyorum. Takımımızın eksik olduğu sayı yönünde büyük bir eksiğimizi kapatmış olacağız. Bu hafta oynayacağımız Beylikdüzü maçı ile çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızdan bu haftaki maça gelerek bize destek vermelerini isitiyorum. Bu transfer de hem oyuncu için hem de bizim için hayırlı olsun.”

Başkan’ın konuşmasının ardından Brezilyalı oyuncuyu Çanakkale Belediyespor’a bağlayan imzalar atılarak transfer resmiyet kazandı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech