Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Hastanede Hizmete Devam

Mehmet Akif Ersoy Devlet

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin 30 Ekim tarihinde tüm birimleriyle faaliyete geçmesinin ardından “Eski Devlet Hastanesi ne olacak?” soruları gündemi meşgul etti. Gazeteniz Gündem, sizler için araştırdı.

Eski Devlet Hastanesi Göz ve Fizik Tedavi Poliklinik yatılı servisleri ve tek doktorlu olmayan bütün polikliniklerde tek ve çift doktor olarak hizmetine devam ediyor.

Kepez beldesinde, 30 Ekim tarihinde bütün branşlarla faaliyete başlayan yeni Çanakkale Devlet Hastanesi (Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi), taşındıktan sonra vatandaşların aklını bir soru meşgul etti. Vatandaşlar “eski Devlet hastanesi ne olacak” sorularını gündeme getirdi. Eski Hastane, mevcut hali ile kapasitesi daraltılmış bir biçimde işleyişine devam ediyor.

Devlet Hastanesi çalışanlarından edinilen bilgiye göre; Acil ve Yatış kararı verilen hastalar Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde tedavi olacaklar. Eski hastanede ise Göz ve Fizik Tedavi bölümleri yatışları halen kabul ediliyor. Göz ve Fizik Tedavi bölümlerinde tedavi gören hastalar eski hastanede yatış olarak tedavi görmeye devam edecekler.

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tek doktorla faaliyet veren poliklinikler, tamamen yeni hastanede hizmet verecek. Tek doktorla hizmet veren poliklinikler haricinde kalan göğüs hastalıkları, kulak burun boğaz, cildiye, dahiliye vb. poliklinikler, eski Devlet Hastanesi’nde faaliyetlerine tek ya da çift doktorlu olarak hizmete devam ediyor.

Vatandaşlar, hastanenin şehrin dışına taşınmasına tepki göstermişti. Merkezde bulunan hastaneye ise her gün hastalar gelmeye ve hangi polikliniklerin çalıştığına dair bilgi edinmeye çalışıyor.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech