Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

16 Yunus göreve başladı

16 Personel ve sekiz motosiklet ile göreve başlayan Yunus Timlerinin sertifikaları, Valilik önünde düzenlenen bir törenle Vali Orhan Tavlı tarafından takdim edildi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyette bulunan Motosikletli Polis Timleri personeline yönelik olarak düzenlenen “Motosikletli  Polis Timleri Temel Eğitim Kursu” sona erdi.

Motosikletli Temel Eğitim Kursunu başarıyla tamamlayan personele Valilik önünde sertifika töreni düzenlendi. Valilik önünde hazır bekleyen 16 Tim personelinin sertifikaları Vali Orhan Tavlı tarafından takdim edildi. Vali Tavlı törenden önce tim personelini tek tek tebrik ederek; “İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Timlerinin denetimi ve koordinasyonundaki Yunus Timlerini göreve başlatıyoruz. Çanakkale’mizin emniyeti ve asayişi için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlara kolay gelsin diyorum, iyi çalışmalar.” dedi.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yücel Acer de katıldı.

Motosikletli Polis Timleri Amirliği törenin ardından 4 personel 2 motosiklet ile hizmet vermekte iken 16 personel 8 motosiklet ile göreve başladı.

Dilek Akşen

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech