Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Yönetim Yeni Hastanede

Ak Parti Çanakkale Merkez

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Yönetimi, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Çanakkale’deki bir dizi ziyaretler kapsamında yeni faaliyete başlayan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesini de gezen Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Gültekin Yıldız ve genç yönetimi, hastane hakkında Başhekim Dr. Yusuf İlker Çömez’den bilgi aldı. 

Hastaneyi çok beğenen Ak Parti Merkez ilçe yönetimi yeni hastanenin yapımında emeği geçen başta Ak Parti Grup Başkan Vekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider olmak üzere herkese teşekkür etti.

Çanakkale halkı için çok büyük bir kazanım olan 5 yıldızlı bir otelden daha konforlu ve sağlık hizmeti anlamında Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer alan yeni devlet hastanesinin hemşerilerimizin ve bölgemizin sağlık sorunlarının çözümüne vesile olacağını dile getirdi. Hastanenin taşınma sürecini süratle tamamlayan, İl Sağlık Müdürlüğü’ne ve Devlet Hastanesi Başhekimliğine teşekkürlerini sundu.

Hastane personelini ve hastaları ziyaret eden Yıldız ve yönetimi, hem personelden hem de hasta ve hasta yakınlarından hastane ile ilgili olumlu dönüşler olduğunu, ulaşımdan kaynaklanan bir sorun olduğunu  bu sorunun Çanakkale Belediyesi tarafından acilen çözülmesi gerektiğini dile getirdi. Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech