Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İÇDAŞ Spor’a 5 madalya

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı onuruna düzenlenen yarışlarda İÇDAŞ sporcuları, 5 madalya kazandı.

Türkiye Yelken Federasyonu Cumhuriyet Bayramı Bölge Kupası Yarışları, Fethiye, Heybeliada, Mersin, Sinop ve Tekirdağ’dan oluşan 5 bölgede gerçekleştirildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı onuruna düzenlenen yarışlarda, soğuk ve yağışlı havaya karşı genç yelkenciler çetin bir mücadele sergiledi. İÇDAŞ Spor Kulübü yelken sporcuları, 26-29 Ekim tarihleri arasında 3. Bölge olan Tekirdağ’da gerçekleştirilen yarışlarda 5 madalya kazandı. Yarışlarda 8 kulüpten 84 sporcu denizde kıyasıya yarıştı. Cumhuriyet’in anlamına ve yüksek değerine yakışır şekilde mücadele eden İÇDAŞ’ın genç sporcuları 5 madalyayı kulübe kazandırdı.

Optimist, Laser Radial, Laser 4.7 ve Laser Standard sınıflarında gerçekleştirilen 3. Bölge’deki yarışlarda İÇDAŞ Spor Kulübü sporcularının dereceleri şu şekilde oluştu; Laser 4.7 sınıfında:

Doğa Deniz Çıkman Laser 4.7 Bayan Klasmanın’da 2’incilik, Laser 4.7 Junior Klasmanın’da 3’üncülük, Laser 4.7 Genel Klasmanın’da 4.lük kazandı. Laser Radial sınıfında ise Emircan Uz, Laser Radial Junior Klasmanın’da 1’incilik elde etti. Buket Aslan ise Laser Radial Genel Klasmanın’da 2’inci oldu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech