Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnafa Kredi Müjdesi

Çanakkale Esnaf Kredi ve

Çanakkale Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejder, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından esnaf ve sanatkarlara sağlanan düşük faizli kredilerdeki limitler hakkında açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejder, esnafa müjdeyi verdi. Başkan  Ejder, esnafa verilen kredilerin 150 bin liradan 200 bin liraya çıkartıldığını belirterek şunları dile getirdi: “Bizim kuruluşumuz para veren bir kuruluş değil, kefalet eden bir kuruluş. Halkbank kanalıyla kredi için kefalet ediyoruz. Ortaklarımız da HalkBank’tan paralarını alıyor. Benim ortaklarımıza tek ricam, aldıkları kredileri günün ödemeleri… 0,5 gibi faiz oranlarıyla şuan esnafa kredi sağlanıyor. Türkiye’nin hiçbir bankasında böyle düşük faizli kredi verilmiyor.  Kooperatifin daha çok büyümesi için alınan kredilerin gününde ödenmesi  bizim için önemli. Her dakika esnafımızın emrindeyiz ve onlara yardımcı olmak için buradayız. Ben ve arkadaşlarım Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu olarak esnafımızın yanındayız.”

“BEKLENTİMİZ 0 FAİZLİ KREDİ”

“Cumhurbaşkanımız’a da çok teşekkür ediyoruz. Bundan 1 yıl önce 0 faizli kredi çıktı. Esnafımıza 30 bin TL kredi sağlayabildik. 19 yıldır arkadaşlarımla birlikte bu işi yürütmekteyiz. 0 faizli krediden yararlanamayan arkadaşlarımız da var. İnşallah esnafa yönelik 0 faizli kredi uygulaması tekrar gündeme gelir.”

“İŞYERİ EDİNDİRME KREDİSİ 500 BİN TL’YE ÇIKTI”

“En son Bakanımızla Antalya’da yaptığımız seminerde limitlerimiz 150 bin TL’den 200 bin TL’ye yükseldi. İş yeri edindirme kredisi daha önceden vardı. 250 bin TL’ydi. O konular tekrar gündeme geldi. 500 bin TL oldu. Bu müjdeyi  esnaf ve sanatkarımıza memnunişyetle duyuruyoruz.”

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech