Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den alternatif çelenk töreni

Cumhuriyetin 94’üncü yılı kutlamaları

Cumhuriyetin 94’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde CHP İl Teşkilatı Cumhuriyet Meydanında çelenk koyma töreni gerçekleştirdi.

29 Eki Cumhuriyet Meydanı kutlamaları çerçevesinde CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz ile birlikte CHP İl Teşkilatı Cumhuriyet Meydanında çelenk koyma töreni  gerçekleştirdi.  Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunduktan sonra CHP Çanakkale Milletvekilleri ile CHP İl Yöneticileri Atatürk Büstüne çelenk sundu.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR”

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder gerçekleştirdi. Önder konuşmasında: “19 Mayıs 1919’da Samsuna çıkan Mustafa Kemal Atatürk 29 Ekim 1923 tarihinde de Türk milletinin taleplerine ve adetlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresidir diye ilan ettiği Cumhuriyet Türk milletine bırakılmış vazgeçilmez bir değerdir. Milletin bütün bireyleri bu iradede yönetime katılabilir ve söz sahibi olabilir. Cumhuriyet bize ulus olma, dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma hakkını kazandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği uygarlık yolundan hızla ilerlemelidir. Buna hiçbir güç engel olamayacak ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech