Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Soruşturma mı araştırma mı?

Geçtiğimiz ay yapılan ve

Geçtiğimiz ay yapılan ve Türkiye gündemine kadar çıkartılan Meclis içi tartışma konusu, sokaktaki yurttaşlar tarafından unutulurken, olayın resmi yönleriyle yeniden gündeme geldi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu, arasındaki gerilim ve tartışma bakanlık müfettişleri tarafından araştırılıyor.

Öğrenildiğine göre; müfettişler, Çanakkale Belediyesinde meclis üyelerini tek tek bulunduğu makama davet ederek o gün yaşananlar hakkında bilgi alıyor. İlgili müfettişler bu hafta ve önümüzdeki hafta tüm üyelerin bilgisine başvuracak. Dün sabahtan AK Partili Meclis üyelerini davet edip bilgilerine başvurulurken, öğleden sonra ve Pazartesi günü de CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin bilgisine başvurulacak.

Konunun muhatabı olarak görülen ve bilinen AK Parti Grup Başkan Vekili Tülay Ömercioğlu ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın bilgi ve görüşünün en son alınması tahmin ediliyor. Öte yandan tüm bu araştırma ve soruşturmaların ortasında Siyasi Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın sosyal medya üzerinden başlattığı görüşlerini içeren yazılara, Tülay Ömercioğlu’nun karşılık vermesi, iki tarafın da taraftarlarınca yorumlar yapılarak uzatılması ayrıca dikkat çekiyor.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech