Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Cumhuriyet’e koştular

Çanakkale Özlem Kayalı İlkokulu’nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Okul Spor Kulübü ve Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından organize edilen Cumhuriyet Koşusu geçekleştirildi.

Özlem Kayalı İlkokulu Spor Kulübü ve Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün düzenlediği Cumhuriyet Koşusu’na her sınıf düzeyinde 60 kız öğrenci ve 58 erkek öğrenci olmak üzere, toplamda 1118 öğrenci katıldı. Cumhuriyet’i anlatan çeşitli pankartları taşıyan Özlem Kayalı İlkokulu’nun tüm öğrencilerinin ve öğrenci velilerinin katıldığı organizasyon vatandaşlarda takdir edildi. Organizasyonda renkli görüntüler oluştu. Öğrencilerin taşıdıkları pankartlarda, “Cumhuriyet Hürriyettir, Sonsuza dek Cumhuriyet, Cumhuriyet çağdaşlıktır, Cumhuriyet eşitliktir ve Cumhuriyet aydınlığa giden yoldur” cümleleri vatandaşlarca büyük ilgi gördü.

Okul Müdürü Gül Taşkın Kocalar, tüm öğrenci ve velilerin bayramını kutlarken, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Ve organizasyonda görev alan sınıf öğretmenlerine, tüm öğrenci ve velilere teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Koşusu’nda 2.sınıf kız ve erkek öğrenciler, ayrı kategorilerde 40 metre koşarken, 3.ve 4. sınıf kız-erkek öğrenciler 60 metrede yarıştılar.

Ayrıca Özel Eğitim sınıfları öğrencilerinin yarışması görülmeye değerken, duygulu anlar yaşandı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech