Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ormanlar bizim ciğerimiz

Çanakkale Orman Bölge Müdürü

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Dardanos’taki Yangın Koordinasyon Merkezi’nde Vali Orhan Tavlı ve ilgili daire Müdürlüklerine, Orman Bölge Müdürlüğü’nün faaliyetleri ve 2017 yılında çıkan yangınlar hakkında brifing verdi.

Orman Bölge Müdürlüğü faaliyetleri ve 2017 yılında çıkan yangınlar hakkında Dardanos Yangın Koordinasyon Merkezi Toplantı Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, ilgili daire amir ve müdürleri katıldı.

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy yaptığı sunumda, Orman Bölge Müdürlüğü’nün bugüne kadar yaptığı faaliyetleri görseller eşliğinde anlattı. Ulusoy, brifinginin sonunda 2017 yılında çıkan yangınlar hakkında da bilgi aktarımında bulundu. Brifingin sonunda Vali Orhan Tavlı yaptığı kısa açıklamada, herkesi yangınlara karşı duyarlı ve daha dikkatli olmaya çağırdı.

Vali Tavlı, “2017 yılında göstermiş olduğumuz hassasiyetleri 2018 yılında da katlayarak devam ettireceğiz. Orman Bölge Müdürlüğümüzün bütün çalışanlarına, orman yangınlarında başta AFAD olmak üzere, bütün kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım 2018 yılında yangın felaketleriyle karşılaşmayız. Vatandaşlarımızdan ricamız ormana yakın bölgelerde piknik yapılmaması ve ateş yakılmaması, özellikle yangın anında orman bölge müdürlüğüne ve bütün kamu kurum ve kuruluşlarına haber verilmesi. En büyük hassasiyet ormana yakın bölgelerde ateş yakılmamasıdır. Ormanlar bizim ciğerimiz, nefes aldığımız hayat kaynaklarımızdır. Hep birlikte ormanlarımıza sahip çıkalım.” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech