Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dardanel’den büyük atak

Çanakkale’nin ulusal ve uluslararası

Çanakkale’nin ulusal ve uluslararası pazarda gıda temsilcisi konumundaki Dardanel, ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında 18 sıra birden yükseldi.

Türkiye’nin balık denildiğinde akla ilk gelen şirketlerinden biri olan ve hem Çanakkale’yi hem ülkeyi ulusal ve uluslararası pazarda temsil eden Dardanel şirketi, Ekonomist dergisi tarafından yapılan ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında bir önceki yıla göre 18 sıra birden yükselerek 248’inci sırada yer aldı.

Çanakkale’de 1’inci sırada yer alan şirket, gıda kategorisinde ise 72’inci sırada yer aldı. Ekonomist dergisi’nin geleneksel hale getirdiği ve 3 büyük il dışındaki illere yönelik net satışları baz alarak gerçekleştirdiği ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’ 2016 araştırmasında 248’inci sırada yer alan şirket, 2015 yılı listesinde 266’ıncı sırada yer almıştı. Sunduğu yeni lezzetler, yaptığı yatırımlar, artan pazar payı ve ihracat rakamları ile istikrarlı büyümesini sürdürerek bir önceki yıla göre 18 sıra birden yükselen Dardanel, bu anlamda başarısını tescillemiş oldu.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech