Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar günlerini kutladı

19 Ekim 1829 yılında

19 Ekim 1829 yılında kurulmuş olan Muhtarlık Teşkilatı nedeniyle 2015’te kutlanmaya başlanan “Muhtarlar Günü” nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törende, Çanakkale’nin mahalle ve köy muhtarları yer aldı.
Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Balıkçı öncülüğünde, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya yapılan ziyaret ile başlayan program Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. Vali Tavlı, kendisini ziyaret eden muhtarların gününü kutladı.
Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program; günün anlam ve öneminin Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Balıkçı tarafından kürsüde konuşulması ile son buldu.

“GÖREVİMİZİ AŞKLA YAPIYORUZ”
Başkan Balıkçı yaptığı konuşmada mahallelerde, köylerde yaşayanların dertlerine, sorunlarına yardıma koşan en yakın yöneticilerin muhtarlar olduğunu belirterek; “Yılın her günü evimiz muhtarlık, hizmet odamız yedi gün yirmi dört saat mahallemize, köylümüze açıktır. Bir kendimizi her şeyden sorumlu tutuyoruz, görevimizi aşkla ve şevkler yapıyoruz. Elektrik, su, kanalizasyon düğün ve cenazeye adar geniş bir yelpazede vatandaş talepleriniz birinci muhatabıyız. Sorunları, istekleri en kısa yoldan yetkili mercilere iletmek durumundayız. Vatandaşla kamu arasında bir köprü olarak hizmetlerin gerçekleştirilmesinde önemli bir görev icra ettiğimizin bilincindeyiz. Her zaman halkımıza, milletimize hizmet etmeye, ülkemizin kalkınması adına el birliği ve gönül birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlar gününüzü en kalbi duygularımda kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Atakan Alkış

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech