Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muhtarlar gözümüz, kulağımız”

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü olması vesilesiyle Truva Otelde Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, STK Temsilcileri ve Muhtarların katılımı ile program gerçekleştirildi.

Çanakkale Valiliği tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü olması sebebiyle Truva Otel’de öğle yemeği programı düzenlendi. Programa Vali Orhan Tavlı, Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Balıkçı, Çanakkale’deki Kamu Kurumlarının Müdürleri ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Saat 13.00’da başlayan yemek programında öğle yemeğinin yenmesinin ardından Vali Orhan Tavlı konuşma gerçekleştirdi.

Vali Tavlı, konuşmasında şunları dile getirdi: “Milletimizin iradesi ile seçilmek en büyük rütbe ve görevdir. Devletin yapı taşını oluşturan Muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Köylerimize yapılan hizmetlerde başta İl Genel Meclisi Başkanımız olmak suretiyle, İl Genel Meclisi Üyelerine de teşekkür ediyorum. Devletimiz her kademesi ile Muhtarlara sahip çıkmakta ve büyük önem vermektedir. Biz bir şeyler yapmak istiyorsak Muhtarlarla birlikte vatandaşa temas ederek, en güzel noktaya hizmetleri taşımak zorundayız ve taşıyoruz. Muhtarlarımız bize halkımızın sorunlarını iletmekte gören gözümüz, duyan kulağımız olmaktadırlar. Çanakkale Valiliği olarak, sizlerin yaptığı bütün çalışmalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan arkadaşlarla birlikte sonuna kadar yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum.”

Konuşmanın ardından Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Balıkçı’ya plaket takdiminde bulundu. Programın sonunda tüm katılımcılara Çanakkale Valiliği tarafından hazırlatılan hediye paketleri takdim edildi.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech