Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Nikahta verdiği sözle piyano bağışladı

Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM-KOOP) Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz, Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi’ne piyano bağışında bulundu. Bağışa aracı olan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, yapılan bağışın nedenini esprili bir dil ile anlattı.

Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi’ne, TARIM-KOOP Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz tarafından piyano bağışı yapıldı. Yapılan bağış sırasında Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan da Özkurnaz’a eşlik etti. Piyano bağış nedeni hakkında müdür odasında bilgi veren Başkan Mutan, okulun geçmişte kendisinden piyano talebi olduğunu belirterek Başkan Mutan, Özkurnaz’ın bir nikahta kendisini bekletmesi nedeniyle piyanoyu almasını söylediğini ve onun da piyanoyu alarak okula bağış yapmasını esprili bir dil ile anlattı.
Özkurnaz ise piyanonun okula hayırlı olması temennisinde bulundu. Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Çalışkan, yapılan bağış nedeniyle Özkurnaz ve Mutan’a teşekkür etti.
Piyanonun okula teslim edilmesinin ardından okulun müzik öğretmeni Meltem Aydım Gören tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.


Atakan Alkış

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech