Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Botvinov kulakların pasını sildi

Dünyanın bir çok yerinde

Dünyanın bir çok yerinde konser vermiş tanınan Ukraynalı piyanist Alexey Botvinov, ÇOMÜ 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu’nda piyano resitali sundu.

Müzik eleştirmenlerinin kendisini “yüksek ruhun simgesi” olarak tanımladığı Ukraynalı piyanist Alexey Botvinov, geçtiğimiz Salı günü ÇOMÜ 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu’nda 1 saatlık piyano resitali sundu. Resital, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Uluslararası Sosyal Bilim Araştırmaları Derneği, Çanakkale Belediyesi ve Ukrayna Büyükelçiliği’nin katkılarıyla gerçekleştirildi.
Piyano resitaline Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek, Boğaz Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül, Ukrayna Ankara Büyükelçisi Andrii Sybıha, Ukrayna İstanbul Başkonsolosu Aleksandr Vitaliyovych, Uluslararası Sosyal Bilimleri Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan Arslan, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ile çok sayıda davetlinin katıldı.
Konserin sonunda Rektör Prof. Dr. Acer, ünlü piyanist Botvinov’a çiçek, Dernek Başkanı Prof. Dr. Arslan ise plaket takdim etti.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech