Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’yi Çanakkale güzeli temsil edecek

Türkiye’nin başarılı işkadınlarından olan Çan

Türkiye’nin başarılı işkadınlarından olan Çan doğumlu ve Çan Lisesi mezunu Nuray Maleri Karalar’ın kızı Aslıhan Karalar, Kıbrıs’ta gerçekleştirilen Best Model Of Turkey yarışmasında birinci oldu.

Best Model Of Turkey yarışmasının birincisi, 18 yaşındaki Çanakkaleli güzel Aslıhan Karalar oldu. Çan doğumlu İşkadını Nuray Maleri Karalar’ın kızı olan Aslıhan Karalar, Türkiye’yi Aralık ayında Paris’te yapılacak olan “Best Model Of World 2017”de de temsil edecek.
Bu yıl 30. kez düzenlenen ve başkanlığını Erkan Özerman’nın yaptığı “Best Model Of Turkey 2017” Kıbrıs Girne Rocks Hotel’de yapıldı. Bin yedi yüz aday arasından seçilen 32 kız ve erkek finalist podyuma çıkarken, Aslıhan Karalar jürinin tamamından tam not alarak birinci oldu. Aslıhan Karalar ile Best Model Of Turkey’in bay birincisi Efe Sorarlı Türkiye’yi Aralık ayında Paris’te yapılacak olan “Best Model Of World 2017”de temsil edecekler.
Model Aslıhan Karalar, Çan doğumlu, girişimci işkadını Nuray Maleri Karalar, 2011 yılında AK Parti’den Çanakkale Milletvekili Aday Adayı olmuştu.
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech