Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şair Sokak’ında sanatsal dokunuşlar

Çanakkale Merkez’de bulunan Kemalpaşa

Çanakkale Merkez’de bulunan Kemalpaşa Mahallesi’ne bağlı, Şair Ece Ayhan Sokak’ta bulunan, sokak boyunca yayılan çeşitli küçük objeler ve materyaller vatandaşın takdirini topluyor.

Kemalpaşa Mahallesi’nde saat kulesinin hemen arkasında bulunan “Kule Dibi” diye de bilinen Şair Ece Ayhan Sokak’ta ağaçlara asılı duran objeler beğeni topluyor. Sokakta bir çok farklı cafe’nin bulunması, sokağın vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmasına neden oluyor. Yoğun bir şekilde kullanılan sokakta zaman zaman kente gelen turistlerinde fotoğraf çektirdiği görülüyor.

Sokağın bu denli ilgi görmesinin nedenlerinde olan ağaç süslemeleri kent halkı tarafından beğeniliyor. Genç,yaşlı her kesimden insanın dikkatini çeken sokaktaki süslemeler sokağa rengarenk bir hava katarken, sokakta şairane bir ambiyansta göze çarpıyor. Vatandaşlar kent içerisinde Şair sokağında görmek istediğimiz manzaraların bu olduğu görüşünde. Vatandaşlar, “Çanakkale’de kentte sanatsal küçük dokunuşlar görmek mümkün” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech