Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yollara yeni iÅŸaretler

Ä°smetpaÅŸa Mahallesi’nde bulunan DemircioÄŸlu

Ä°smetpaÅŸa Mahallesi’nde bulunan DemircioÄŸlu Caddesi üzerine Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce yeni yol iÅŸareti yapıldı.

Çanakkale Merkez’in en yoÄŸun mahallerinden olan Ä°smetpaÅŸa Mahallesi’nde bulunan DemircioÄŸlu Caddesi asfaltına yeni yol iÅŸareti yapıldı. Çanakkale Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce asfalta yapılan yol iÅŸaretinin “Yaya Geçidi Yaklaşımı” olduÄŸu öğrenildi.

DemircioÄŸlu Caddesi kent içi ulaşımda sıklıkla kullanıldığından 7 gün 24 saat yoÄŸunluk yaÅŸanıyor. Kent içi ulaşımın yanı sıra, cadde üzerinde çeÅŸitli dükkanların bulunması da caddenin insan popülasyonu olarak yoÄŸun olmasına neden oluyor. Hal böyle olunca cadde üzerinde sık sık ufak kazalar meydana geliyor. Caddenin kent içi ulaşımda sıklıkla kullanılması nedeniyle Çanakkale’nin en iÅŸlek caddelerinden olan DemircioÄŸlu üzerine yapılan özellikle yayaları ilgilendiren yaya geçidi yol iÅŸareti vatandaÅŸtan beÄŸeni aldı. VatandaÅŸlar sürücülerin her caddede, yayalara karşı hassas olmaları gerektiÄŸini ama DemircioÄŸlu’nda daha da bir titiz davranılması gerektiÄŸini vurguladılar.

Tunahan Ãœnsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech