Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ortak akılla çözülemeyecek sorun yok”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Sınırlı Sorumlu Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimi ile bir araya geldi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası haber bültenine göre; ÇTSO Çanakkale Evi Oda&Bahçe Restorant’ta gerçekleştirilen toplantıda; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayhan Çetin, Emin Aydoğan, Emin Bacak, Murat Aydoğdu, Genel Sekreter Sema Sandal, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sezayi Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

BİRLİK BERABERLİK İLE GELEN ÇÖZÜM

Görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; Çanakkale esnafının ticari faaliyetlerini geliştirmek, kolaylaştırmak, depolama ve trafik sorunu gibi sorunlarına çözüm üretmek adına 2015 yılından beri takipçisi oldukları ‘Ticaret Sitesi’nin kurulmasıyla ilgili yapılan çalışmalar ve gelinen nokta konusunda Kooperatif Yönetimine bilgi verdi.

Yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelerek yasalaşması beklenen Torba Kanun ile Çanakkale OSB yanında yer alan ve Ticaret Sitesi yapılması planlanan yaklaşık 600 dönümlük araziyi de kapsayacak düzenlemeler beklediklerini belirten Başkan Semizoğlu, Kooperatif Yönetimiyle aynı hedef doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ve yürütmeye de devam edeceklerini, Üyelerimizin pek çoğunun ortak olduğunu ve yeni taleplerin de ortaklık kriterine uygun olanlar üzerinden objektif bir değerlendirme ile belirleneceğini ifade etti.

Toplantıda, katılımcılar tarafından gerçek anlamda iştigal konusu uygun üyeler için bir kamu hizmeti olarak projeyi hayata geçirme konusunda ortak akıl ile hareket etme kararında görüş birliğine varıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech