Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Reşat Tabak mezarı başında anıldı

Çanakkale’de 1968-1980 yılları arasında

Çanakkale’de 1968-1980 yılları arasında üç dönem üst üste belediye başkanlığı görevi yapan Reşat Tabak, ölümünün 30. yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Çanakkale Belediyesi haber bültenine göre; 13 Ekim 2017 Cuma günü şehir mezarlığında düzenlenen anma törenine Belediye Başkanvekili Mustafa Kemal Özkan, Çanakkale Baro Başkanı Avukat Bülent Şarlan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan, Belediye Meclis Üyeleri, eski Belediye Başkanı Reşat Tabak’ın oğlu Nejat Tabak ve Belediye çalışanları katıldı. Tören, Tabak’ın mezarı başında okunan duanın ardından, lokum ikramı ile son buldu.

GÖKHAN’DAN ESKİ BAŞKANI ANMA MESAJI

Gökhan, “Reşat Tabak, toplumcu belediyecilik kavramıyla şehri tanıştıran, geliştiren, şimdiki modern Çanakkale’nin temellerini atan, üç dönem boyunca başarılı işlere imza atmış ve Çanakkale için unutulmaz bir isim olmuştur.

Kıymetli büyüğüm Reşat Tabak, dürüstlüğü ve çalışkanlığı, çözüm üreten aktif yapısıyla Çanakkale Belediye Başkanlığı görevini, dönemin zor koşullarında hiçbir bahaneye sarılmadan, üstlendiği sorumluluğun gereğini büyük emekler vererek yerine getirmiştir.

Şahsım adına her zaman örnek aldığım ve takdir ettiğim büyüğüm, duayenim Çanakkale’nin yetiştirdiği kıymetli belediye başkanlarından rahmetli Reşat Tabak’ı vefatının 30. yıldönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech