Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Eğitim

Belediyeden eğitime tam destek

Çanakkale Belediyesi eğitime destek projesi ile kentteki okulların alt yapıları için yapılan yardım çalışmaları kapsamında 3D yazıcı teslim edilen Çanakkale Anadolu Lisesi ve Çanakkale İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.

Çanakkale Belediyesi tarafından liselere yönelik düzenlenen 3D yazıcılar kentteki okullara teslim ediliyor. Bu kapsamda Başkan Gökhan, geçtiğimiz hafta 3D yazıcı teslim edilen iki okul olan Çanakkale Anadolu Lisesi ve Çanakkale İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirdi. Dün sabah saat 09.00’da ilk olarak Çanakkale Anadolu Lisesine ziyarette bulunan Gökhan, burada öğretmenlerle ve öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi. Ziyarete giderken okula 65 adet kitap götüren ve okul kütüphanesine katkıda bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan öğrenci temsilcilerinden öğrencilerin yaşadığı sorunlarla alakalı bilgiler aldı. Belediye olarak çözüm üretilecek konular hususunda notlar alan Başkan Gökhan, İzmir Şirince’de bulunan Matematik Köyüne gitmek için kendilerinden yardım bekleyen Matematik öğretmeninin talebini ise geri çevirmedi. Gökhan öğrencilerin Şirince Matematik Köyüne gitmeleri için istedikleri zaman Belediyenin bir otobüsünü kendilerine tahsis edebileceklerini belirtti.

Yaklaşık 1 saatlik görüşmenin ardından Belediye tarafından okula teslim edilen 3D yazıcının bulunduğu alanı gezen Gökhan sonrasında ikinci durak olan Çanakkale İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçti. Burada da yine öğretmen ve öğrenci temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Gökhanyine belli başlı sorunları dinleyerek çözüm üretme noktasında Belediye imkanlarıyla yapabilecekleri noktasında ellerinden geleni sağlayacaklarının altını çizdi. Öğrenci temsilcisinin okulun ses sistemlerinde sorun olduğunu söylemesi üzerine Gökhan, bu eksikliği de notları arasına alarak bu konuya çözüm üreteceklerinin bilgisini verdi.

Engin Ören

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech