Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Yönetimden Ziyaret Silsilesi

ÇTSO yeni Yönetim Kurulu

ÇTSO yeni Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Aydoğdu, Ayhan Çetin, Fikri Kutlu ve Genel Sekreter Sema Sandal ziyaret mesaisine devam ediyor.

Yeni Yönetim ilk olarak Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ÇTSO’nun çalışmalarıyla ilgili Vali Orhan Tavlı’ya bilgi verdi. Vali Orhan Tavlı, ÇTSO Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyet, 9 Ekim’de ise Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Vurucu ile Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Sel’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, Emin Aydoğan ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu, Odanın devam eden ve yapılması planlanan çalışma ve projeleri hakkında bilgi vererek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech