Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökçeada MHP’de toplu istifa depremi

Gökçeada MHP’de toplu istifa depremi

Gökçeada MHP’de toplu istifa depremi

Geçen hafta istifasıyla gündeme oturan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’in ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ile MHP’li Belediye Meclis Üyeleri de partisinden istifa ettiklerini açıkladı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, geçtiğimiz hafta yazılı bir açıklama yaparak partisi MHP’den istifa ettiği bildirdi. Başkan Çetin, partisinin her kademesinde mücadele vermekten onur duyduğunu bildirirken, partinin geleceğiyle ilgili verilen kritik kararlar noktasında takındığı tutumun kendisini ve vatan sevdalılarını hayal kırıklığına uğrattığını belirterek istifa etmişti.

Başkan Ünal Çetin’in ardından Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat üyeleri, MHP’li Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de toplu istifa ettiklerini açıkladı.

MHP Gökçeada İlçe Başkanı Hasan Erdem, istifaların ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “2009 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak hizmet vermekten onur duyduğum partimde, zor ve meşakkatli günler yaşadık. Yaşadığımız bu zor günleri her zaman ve her an, sadece partimiz üyeleri ve parti yöneticilerimizin desteği ile aştık. Siyasi bir tercih durumunda bırakıldığımız şu günlere gelinceye kadar, ne il yöneticilerimizi ne de Genel Merkez Yöneticilerimizi yanımızda göremedik. Tüm zorluklara rağmen Gökçeadalı hemşehrilerimizin teveccühünü kazandık ve 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığını kazandık.”

TEŞKİLAT DA BAŞKAN ÇETİN’İN ARKASINDA

“Kıymetli Belediye Başkanımız Ünal Çetin’in 3 yıllık hizmet odaklı, hiç kimseyi ayırmaksızın Gökçeada’ya hizmet verebilmek adına mücadelesinde, bırakın destek olmayı, karşısına her türlü zorluklar ve engellemeler çıkarılmıştır. Tüm zorluklara rağmen akıl almaz hizmetler sunmuştur. İktidarın Belediye Başkanlığı döneminde maaşları bile ödeyemeyen, itibarını kaybetmiş belediye iken bugün itibariyle Gökçeada’ya verdiği hizmetleri kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Bu denli dürüst, düzgün ve çalışkan Belediye Başkanımız Ünal Çetin’in hizmetleri tüm hemşehrilerimiz tarafından takdir görürken, MHP İl Başkanlığınca istifası istenmiş ve istifa etmek durumunda bırakılmıştır. Aydınlık, huzurlu, barış içerisinde yarınlarımızı inşaa etmek adına siyaset yapanlar olarak Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’in arkasında olduğumuzu göstermek için parti yöneticilerimiz, üyelerimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmiş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygıyla beyan ederiz.”

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech