Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Yönetimden Başkan’a Ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 4 Ekim’de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan çiçeği burnunda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu makamında ağırladı. ÇTSO yeni oluşan Yönetim Kurulunun Başkan Gökhan’ı ziyaretinde Başkan Semizoğlu birçok konuda ortak çalışmalar yapması gereken iki kurum olduklarını belirtti. Bilhassa yapılması planlanan Ticaret Sitesi ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette iki kurumun birbirlerine destekte bulunacağının üzerinde duruldu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Amacımız 6 aylık süreci Çanakkale’nin ve Odanın boş geçirmemesi. Çanakkale’ye bir şeyler kazandırabilirsek ne mutlu bize. Bu konularda siyasetten uzak bir şekilde tacirin, tüccarın hakkını savunmaya çalışan bir anlayışla sizin de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan Başkan Gökhan ise ÇTSO ile Çanakkale Belediyesi arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech