Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Ömercioğlu: Meclise gitmiyoruz!

4 Ekim akşamı gerçekleşen Ekim Ayı Belediye Meclis toplantısında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile gergin anlar yaşayarak salonu terk eden Belediye Meclisi AK Parti Grubu, dün bir basın açıklaması yaptı. AK Partili Meclis Üyeleri aldıkları karar ile dün akşam gerçekleştirilen meclis toplantısının ikinci bileşenine katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

Çanakkale Belediye Meclis toplantısı ilk oturumunda yaşanan gerginlik nedeniyle salonu toplu halde terk eden AK Parti Grubu bir basın açıklaması düzenleyerek dün akşam gerçekleştirilen meclis toplantısı ikinci bileşenine katılmama kararı aldıklarını açıkladı. Grup adına açıklamayı yapan Grup Başkan Vekili Tülay Ömercioğlu; “Yaşadığımız hakaretler, psikolojik baskı, travma adına ne derseniz deyin yaşadıklarımız ortadadır. Daha fazla hakarete uğramamak, aynı üslup ile cevap vermemek için meclis salonundan dışarı çıktık. Çıkarken de ‘bağrışmadan çıkın, sesiniz kesin’ gibi uyarılara maruz kaldık. Bugün toplantının ikinci bileşenine katılmama kararı verdik. Başkanın sakince düşünmesi, yapmış olduğu olayları düşünmesi ve özeleştiri yapması amacıyla toplantıya katılmama kararı verdik. Meclisi televizyon başında takip edeceğiz.” dedi.

BEN ÇANAKKALE’DEN BAHSEDECEKTİM”

Ömercioğlu sözlerine şu ifadeler ile devam etti: “Çanakkale’de son bir haftadır bir gündem yaşanıyor. Belediye Başkanı, Başkan Vekili, Milletvekilleri konunun içerisi de geçiyor. Kasetler, iş teklifleri, paralar medyaya yansıyor. Sayın Başkan, böyle gündemleri hiç kaçırmazdı. Ak Parti Grubunun istifaları konusunda her şey konuşuldu. Ben diyecektim ki sizlerin iş teklifleri, kasetler paralar bizleri ilgilendirmiyor. Siz CHP’li Belediye Başkan değil, Çanakkale’nin Belediye Başkanısınız, siz CHP’deki iç çekişmeleri bir kenara bırakın, Çanakkale’mize bakın! Çanakkale’mizde çarpık kentleşme var. Burada rant meselesi var. Binalar yükseliyor, yeşil alanlar yok oluyor. İskeleden bir Çanakkale’ye bakın. Şehitler diyarına benziyor mu, Troya’nın kentine benziyor mu? Bunu hatırlatmak bizim görevimiz. Aylardır otopark diyoruz. Bilmem kaç tane otopark varmış. Bir sayı verdi, Çanakkale’de o kadar otopark yok. Evlere verilen otopark ile birlikte sayıldı. Ben bunları söyleyecektim. Biz birinci bileşende görevimizi yerine getirdik. Akşam da oturup hep birlikte televizyondan meclisi izleyeceğiz.”

Dilek Akşen

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech